»
S
I
D
E
B
A
R
«
Rädda liv
January 26th, 2012 by admin

Man kan få vissa saker på hjärnan. Eller hur? Jag kan under vissa perioder bli närmast besatt av en sak eller företeelse. Det är också många andra som kan. En god vän till mig har läkarteveserier på hjärnan. Jag vet i egentligen inte varför. Utöver detta så har ett starkt behov av att utföra hjältedåd som liknar de i serierna. En gång försökte han återuppliva och ge första hjälpen till en kvinna i medelålder som verkade ha drabbats av hjärtstillestånd ombord på en buss. Dessvärre (om man nu kan säga så) så hade hon inte drabbats av något hjärtstillestånd utan satt och lyssnade på en ljudbok med slutna ögon. Det höll nästan på att sluta illa det där. Hela debaclet resulterade nästan i en polisanmälan för sexuellt ofredande alternativt misshandel. Lyckligtvis så kunde min vän förklara att han enbart hade ärbara intentioner och han trodde att det var en fråga om liv och död.


Leave a Reply