»
S
I
D
E
B
A
R
«
En tidsenlig kompromiss
January 31st, 2012 by admin

Jag funderar just nu på att hyra ett partytält eller kanske ett litet mystält. Min ursprungliga tanke var visserligen att hyra film men som jag har förstått saken är det inte så många som gör det längre eftersom att allt går att ladda ner på nätet. Tält går däremot inte att ladda ner än så länge och det därför jag tänker hyra ett sådant. Jag skulle också kunna hyra ett släp men i nuläget har jag ingen som helst användning för ett sådant så jag väljer att därför att avstå. Nu kanske det här låter konstigt att jag att göra så här. Men det finns en förklaring, jag är en väldigt principfast människa som inte lämnar saker och ting i halvfärdigt skick. Den här situationen började alltså med att jag ville hyra film, det är det inte längre någon som helst mening med. Därför väljer jag att hyra tält ta med min bärbara dator och sedan tittat på film på den i tält. Det är väl ungefär så nära ursprungsplanen man kan komma enligt min mening utan att vara hopplöst omodern och hyra film i butik alltså.


Leave a Reply